Adama bemutatja Mikost

Dianne Robbins közvetítése  

Adama vagyok, és üdvözöllek titeket TELOS Földalatti Városából, mely a kaliforniai Shasta-hegy belsejében található, ahol a mi Lemúriai kolóniánk jelenleg lakik. Nagy vágyakozással vagyunk a Homorú Földről - mely a bolygó közepében van - származó üzenetek publikációjával kapcsolatban. 

Szeretnénk most bemutatni neked egy nagy történészt, a Catharia városbeli Mikost, aki jelentős kapcsolatban van a Porthologos Könyvtárral, melyet a történelemkönyveitek Alexandria Könyvtáraként emlegetnek, és ahol a Föld összes feljegyzéseit tartják. 

Mikos, természetétől fogva egy rendkívül nemes lélek, és ő meg én, már eónok óta, ezen a Földön élünk. Számos alkalommal utaztunk együtt, és több tanácstestületet látogattunk meg, mint azt valaha is meg tudnád számolni, sok időt töltöttünk együtt egymás otthonaiban és városaiban. Mi, Telos Földalatti Városában, bizalmasan együttműködünk Mikos-al és az ő Cathariai kíséretével, és rengeteg időnket teszi ki a Homorú Föld látogatása a nagy Porthologos Könyvtárban, ahol a portálok mérhetetlenségében folytatjuk tanulmányainkat. 

Szeretnénk, ha tudnád, hogy a mi kapcsolatunk egymással olyan, mint egy szem a kerítésen. Mi itt Telosban, egyekként dolgozunk cathariai testvéreinkkel, ahogyan missziónkkal eljuttatjuk a Földet és a felszín emberiségét a felemelkedésbe. Habár a mi civilizációink alapjául, a Teremtés ugyan azon Isteni Törvényei szolgálnak, a kulturális tapasztalataink eltérő földrajzi helyzetünknek köszönhetően különböznek. De csak ez a mi különbözőségünk, és kapcsolatainkat sokkal gyümölcsözőbbé teszi az, hogy mi mind különböző gazdagokat hozunk el tanácstestületünk találkozóinak asztalához. 

Mikos közeli barátom és útitársam, már Földi idők eónjai óta szorosan együttműködünk egymással, hogy egy Egyesült Földi-Világkolóniába kapcsoljunk össze minden Földfelszíni és Földalatti civilizációt a Földön, hogy bolygónk felkészültté váljon arra, hogy Tejút Galaxisunkkal együtt, megkezdje nagy utazását egy magasabb evolúciós állapotba. A mi helyünk, a mi új pozíciónk a Tejút Galaxisban, már elő van készítve és vár minket, hogy mindannyian visszatérjünk az otthonhoz. 

Ahogyan ezeket az oldalakat olvasod, a szíved fel fog készülni, hogy megtegye utazását velünk, a mi új Fényotthonunkba, az örökkévalóságba. Hívunk téged, hogy utazz velünk ezeken a nagy bepillantást adó és gyönyörködtető oldalakon keresztül, és hogy tanulj Földbolygótok igaz történetéről, valamint arról, hogy milyen más civilizációk élnek a felszínetek és látóperifériátok alatt. 

A mi TELOS könyvünk elő-kelléke ennek a folytatásnak, és megerősítés szempontjából a mi telosi történelmünk és életmódunk, összevethető a Homorú Föld lakóinak életével, akik csak egy lépéssel vannak - fizikailag - alattunk. Mi mindannyian EGYEK és ugyanazok vagyunk, és mégis számtalan különböző utakon; csakúgy, mint nemzeteitek és az emberek a felszínen. Mindkét civilizációnk azt választotta, hogy a föld alatt él, egy, a felszíni populációtól elszigetelt formában, hogy békében és zavartalanul folytathassuk evolúcióinkat. 

Hát szárnyalj velünk a gondolataidban, és utazz a Földünk legbensőbb mélységeibe, ahol rá fogsz lelni az Édenkertre, melyről bibliátok beszél. Ez a hely, pontosan itt van, a Földetek közepén, arra várva, hogy felfedezzék, ti általatok kedves olvasók. Innen üdvözlünk titeket. Adama vagyok. 


Üdvözlet Mikostól

Suzanne Mattes Bennett közvetítése 

Isten Hozott! Légy üdvözölve egy csodálatos, és sokak számára hihetetlennek tűnő utazáson. Az én nevem Mikos, és te ezeken az oldalakon keresztül lépsz be egy olyan birodalomba, mely régebb óta létezik ismert történelmeteknél. A képzelet és fantázia területe ez, egy szürrealisztikusan szépséges, és örökké változatos birodalom; egy olyan hely, mely mindentől elrejtve létezik, és kizárólag meghívottak számára elérhető, mindössze néhány olyan lélek volt ezidáig, aki megkockáztatta a belépést ide. 

Ez az utazás, időn túli felfedezéseket nyújtott néhányak számára. Mindez megváltoztatta gondolkodásukat abban a világban, melyben éltek, és végül megváltoztatta teljes életüket. Ezeket ez egyszerű üzeneteket olvasva, melyek előttetek vannak, megismerkedhettek ezeknek az embereknek egyikével, Dianne Robbinssal... egy csodálatos, barátságos és nemes lélekkel, kinek élete bizalmas összeköttetésben áll a Cetfélékkel, melyek a világotok vizeinek mélységeiben élnek. 

Amit olvasol, nem kevesebb, mint egy csoda, mely mostantól sok éven át fogja hordozni számodra, a legpompázatosabb gyümölcsök legfinomabbját. A tudás gyümölcsét ... a nemes bölcsesség gyümölcsét ... az igazságot, az egységet, a könyörületet, a végtelen örömöt és szeretetet ... melynek megléte mindig is virágzást jelentett. 

Légy szíves, fogadd most ezt a meghívást, és kezdj meg egy utazást a rejtélyes világba, melyben én lakom. Embertársaim Boldogsággal, Szeretettel és Békességgel üdvözölnek téged. Lehet, hogy minden irodalmi utazásod olyan csodálatos és gyönyörű, mint azok az információk, melyek előtted hevernek. 

Örömmel fogadunk titeket, legkedvesebb gyermekek. Üdvözöl a Porthologos Könyvtár, ahol minden dimenzió történelme meg van óvva, rögzítve, és tárolva. Ahol semmi sem veszik el, és ahol minden élet, mely valaha létezett, beleszövődött a faliszőnyegbe. A mi világunk nem mondható kicsinek, vagy látszólag jelentéktelennek. Ez egy Könyvtár ... egy Könyvtár, mely messze az Égei-tenger mélységes csendje alatt fészkel. Mi, akik itt élünk és munkálkodunk, köszöntünk titeket. 

Üdvözöl a világ, mely várja, hogy felfedezd, nem csak irodalomi szinten, írott szövegben, hanem ebben a formában is, ahol rajtunk keresztül, és a képzelet korlátlan szárnyalásán át, el tudod hozni életedbe a legnagyobb elméket, melyek valaha léteztek. Itt semmi sincs elveszve. 

Találkozhatsz, és kapcsolatba is kerülhetsz minden teremtéssel, mikor ajtóinkon belépsz. 

Belépsz egy Könyvtárba ... Az Elveszett Város ... Alexandria Könyvtárába! MIKOS-ról készült rajz 
(Greg Gavin rajza Suzanne Mattes Bennett elmondása alapján)MIKOS-ról készült kép 
(Maia Christianne Nartoomid számítógépes grafikája)

Vissza az előző oldalra277F4924-7A28-483D-8F31-A6C11F6D92E2.htmlshapeimage_3_link_0
  A Belső Föld
“ Amikor olvasod ezeket az üzeneteket, azok közvetlenül az isteni szívből a mi szívünkön keresztül áramolva jutnak el hozzád. Várjuk a nagy napot, mikor képesek leszünk feltárni magunkat neked, mikor képes leszel rá, hogy közvetlenül szemünkbe nézz, és lelkünk isteni mélységeibe hatolj. Mikos vagyok, és a Föld belsejében lakom. ”  Mikos, a Porthologos könyvtárosa


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ?