A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2015. Április 28.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
1 Etznab, 16 Kank’in, 11 Ik

Dratzo! Boldog híreket hozunk! A kezdeti tesztje egy jól kigondolt és előkészített kiosztó hálózatnak megkezdődött! A rendszerben résztvevő bankároknak sikeres tapasztalataik voltak. Ráadásul ezen ősi családok bizonyos európai tagjai továbbítják speciális módon az összegeket. Ők tudják, hogy mi kell ahhoz, hogy ezek a pénzek keresztüljussanak az Atlanti régión, és gyorsan a bankszámlátokra küldjék azokat. Minden óvintézkedést megtettek, hogy bebiztosítsák, hogy ezek az áldások az szolgálják, amire szánták őket. A rosszindulatú bankárok és a hozzájuk hasonlók letartóztatásai úgyszintén folynak, hogy biztosítsák, hogy ezen műveletek igazán sikeresek legyenek. Így azt kérjük tőletek, hogy legyetek türelmesek, és tudjátok, hogy minden egyes aspektusa ennek az eljárásnak gondosan felügyelve van, és amint az összegeket megkapjátok, a következő lépés ebben a felettébb összetett munkában kész. Tovább tartott számunkra, hogy visszaszerezzük az összes ellopott vagyont, és egy új eljárást indítsunk, ami most lehetővé fogja tenni számotokra, hogy megszerezzétek az áldásaitokat. Ezért kérjük tőletek, hogy legyetek türelmesebbek. Nagyon speciális időszak volt ez számunkra, hogy elérjük azt, ahol most vagyunk!

Ahogy elvégezzük a végső lépéseket ebben a nagyon komplikált eljárásban, legyetek tudatában, hogy megindítjuk egy speciális leépítését az összeesküvés által egyre csak finomított globális rendszernek. Ezen sötét kegyeltek nagyon gondosan helyeztek működésbe egy szerteágazóan kontrollált globális rendszert. Minden aspektusa a "négy szem" elven alapuló ellenőrzéssel működik, hogy lássák, hogy az aljas műveleteiket hibátlanul végrehajtották. Bármilyen ezen eljárás megkerülésére tett kísérlet szívszaggató volt. Ezért sok ősi családtagot, és speciálisan képzett bankárokból és ügyvédekből álló csapatot vett igénybe az, hogy végül rést találjunk a rendszerben. Egy eljárás a tesztelés utolsó stádiumában van, ami a megkezdése annak amit ezután teszünk. Nyitva kell tartanunk ezeket az útvonalakat, és több alternatívával kell szolgálnunk arra, amit most helyre teszünk a bolygótok többi részein. Különféle erősebb nemzetek is segítenek nekünk. Ahogy ez az új bankügyintézés és valutarendszer összeáll, felhívjuk a figyelmeteket arra tényre, hogy nagyon közel kerültök ahhoz, hogy hatalmas változások szemtanúi legyetek a világban. Ezek új kormányzást és közzétételt hoznak nektek!

Az érkezésünk egy vízválasztó lesz globális társadalmatok számára. Jelenleg darabokra tört nép vagytok. Mindegyikőtöknek speciális kultúrája és nyelvezetei vannak. Jelenleg nincsenek emlékeitek arról, ahogyan ide érkeztetek. Minden egyes társadalmi csoportnak zagyva mítoszai vannak, melyek állítólag leírják az eredeteteket. A nyelveitek is ismeretlen eredetűek számotokra. Röviden, valójában nem értitek kik vagytok, és honnan jöttetek. Ezt az amnéziát jóval ezelőtt azért okozták, hogy megakadályozzanak benneteket attól, hogy valóban megtudjátok kik is vagytok. Amint megérkezünk, az igazság fogja felváltani ezt. Vissza kívánjuk adni nektek történelmeteket, és egy olyan csoport-geneológiával kívánunk szolgálni, ami véget vet ennek a hosszas zavarodottságnak. Be fogunk vezetni benneteket a galaktikus emberek által használt bőrszínek sokaságába is. Használjátok fel ezt az információt arra, hogy jobb elképzelésetek legyen az emberiség diverzitásáról és arról, hogy miképpen segítettük abban, hogy kialakítsa azt a sok kultúrát, ami a sok ezer csillagnemzetet alkotja szerte a galaxisban. Jövőbeli csillagnemzetetek is egy másik visszatükröződése lesz ennek a valóságnak.

Mint azt láthatjátok, egy olyan utazáson vagytok, ami először azt fogja lehetővé tenni számotokra, hogy egy olyan sokszínű népként tekintsetek egymásra, mely ezen a csodálatos csillagnemzeten osztozik. Ez az eljárás jelenleg Gaia-ra van korlátozva. Hamarosan kiterjeszkedtek ebben a csillagnemzetben, és felfedezitek azokat a csodákat, amik a többi testvér vízvilágotokban léteznek. Ahogy ezt teszitek, emlékezzetek arra, hogy ti vagytok azon csillaggyarmatosítók nagyszerű csodagyerekei, akik azelőtt ideérkeztek, hogy segítsenek fenntartani és ellátni ezeket a szép vízvilágokat. Sok minden történt a beavatkozás évei alatt. Legyetek tudatában megint ennek a történelemnek, és tanuljátok meg a szívetekben, hogy miképpen a legjobb istenileg ezt a csillagnemzetet szolgálni. Nagy sorsa van. Állandó békét fog hozni ennek a galaxisnak, és lehetővé teszi a más galaxisoknak segítséget nyújtó programjaink számára, hogy a megjósolt erősödést érjék el. Felettébb boldogok vagyunk, hogy a Mennyország lehetővé tette, hogy szolgáljunk titeket. Az idő, mely összehoz minket, gyorsan közeledik. Tekintsetek erre az időre annak pillanataként, amikor megújítjátok ismeretségeteket családotok azon részével, melyről már elfeledkeztetek. Most kegyesen felszáll az amnézia ezen köde.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Az ősi családokban lévő társaink és azok, akik a jelenlegi tisztességtelen pénzügyi rendszer módosításán dolgoznak, készen állnak megkezdeni a végső procedúrákat az áldásaitokhoz. A siker fő blokkjai eltakarítva! Sok évvel ezelőtt, mi Felemelkedett Mesterek kezdtünk meg egy olyan eljárást, ami megadja nektek azt a gazdagságot, ami engedi csodálatos projektjeitek magvalósulását. Kezdetben, a sok irányított meditációnknak és céltudatos imáinknak csak korlátozott hatásai voltak a sötétség mesterkedéseire. Mégis kitartottunk, és idővel ezek az örömteli víziók elkezdtek egyre nagyobb és nagyobb hatással lenni a sötétség szándékaira. A kitartásunk eévtizedekkel később a Mennyország beavatkozásához vezetett. Az tette lehetővé az Anunnaki számára, hogy hirtelen kinyilatkoztassa egy nagy békére irányuló szándékát az Anchara Kontinuum által. Ráadásként, a Mennyország elküldte nekünk a Galaktikus Föderációt. Most itt vagyunk, egy új valóság peremén, a felszíni emberiség számára.

Köszönjük és áldjuk a Mennyország felettébb dicső tettét irántunk. A sötétség most visszavonulóban van. Imáink általatok végzett támogatása nyújtotta azokat a tetteket, amiket mindannyian gondosan vizionáltunk. Legyen ez az idő áldás azért ami történt. Tekintsetek ezekre a tettekre akként, hogy a kollektív tettek hatalma a kitartással kombinálódik, mely véghez viszi ezeket a vágyakat addig a pontig, hogy az meg tudjon nyilvánulni. Vegyétek ezeket az eseményeket annak bizonyítékaként, hogy pozitív kitartásotok képes célt érni. Ahogy elkezdjük hamarosan élvezni ezeket a csodás előnyöket, tekintsétek ezt a törekvést annak példájaként, hogy a hatalmas kollektív elképzelések mit is tudnak véghez vinni. Ahogy elkezditek fizikailag magatokba építeni ezeket az ideákat, tartsátok észben, hogy egy ilyen mértékű összpontosítás milyen nagy csodákat tud produkálni. Ilyen csodák egyre növekvő birodalmában éltek most. Használjátok ezt a koncepciót fel arra, hogy segítsetek egymásnak és gyógyítsátok egymást!

Ahogy tudatossá váltok arról, hogy jelenleg mi történik ebben a valóságban, használjátok ezt az energiát arra, hogy segítsetek egymásnak. Valójában egyek vagyunk. Ez a nagy egység ezen idő magja. Valakinek nem kell a Mennyekbe mennie ahhoz, hogy megtanulja, hogy a csodák milyen könnyedén várnak rá. Ez a korszak a nagy spirituális hatalmatokról szól. Tanuljátok meg szeretni egymást, és végezni a Gaia iránti kellő szolgálatot. Az emberiség minden aspektusa és Gaia ökorendszerének minden egyes szegmense értékes és szent. Gyakran könnyű elfelejteni ezt. Azt kérjük, hogy irányítsátok fókuszotokat erre, és ösztönözzétek a Földanyát és minden társadalmát arra, hogy gyógyítsa magát. Birtokoljuk azt az energiát, ami megváltoztatja ezt a valóságot, és lehetővé teszi mindazt, ami átalakítja a körülöttetek zajló küzdelmeket. Születésetektől fogva ősi bölcsességek rejlenek bennetek, miközben azok felfedésére vártok. Itt az idő, hogy elmerüljetek benne, és kiáramoltassátok ezt a nagyszerűséget. Álljunk össze és váltsunk valóra egy nagy gyógyulást mindenki számára!

Ma átfutottunk néhány történő eseményen, mely ezen szépséges zöldes-kék bolygón történik. Mint azt tudjátok, nagy áldások jelölik utatokat. Használjátok fel ezt a fennmaradó időt arra, hogy hálásak legyetek és segítsétek Gaia-t egy új, köztetek és ő közötte létrejövő társkapcsolat kialakításában. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

Spirituális Kapcsolat AGRTA
változatAGARTHA hálózat kapcsolódási pontról  származó kristályokat és forrásvizet tartalmaz!

Támogatja a spirituális birodalmakkal, civilizációkkal, és a természet elemeivel való kapcsolatfelvételt és kommunikációt.
Oxigénnel
teli

ÉLŐ VÍZ
a Csapból!JÓ a TESTNEK, 
a LÉLEKNEK.
a KÖRNYEZETNEK!
ENERGIA
ÁTALAKÍTÓ

a NEGATÍV ENERGIÁK ELLEN!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.phphttp://www.porthologos.hu/