Ki Adama?

Adama Magas rendű pap - spirituális vezető a Shasta-hegy (helye: USA, Kalifornia) belsejében található Fény Szent Lemúriai Városában, amelyet Telos-nak hívnak. Feje a Fény Lemúriai Tanácsának Telosban. A Föld felszínén és a föld belsejében élő emberiség képviseletében álló Nagykövet és diplomata, Galaktikus kapcsolattartó a mi Csillagtestvéreinkkel és Nővéreinkkel. Adama az ő lemúriai csapatával, a rendkívül fontos, bolygó körüli Kristályrács teremtésének és fenntartásának a felügyeletét végzik. Együttműködik a különböző galaktikus és interplanetáris (bolygóközi) lényekkel ebben a jelentős projektben. 

Adama egy kék fénysugár, az univerzális szintek felemelkedett mestere, a Szeretet és Könyörület mestere, a bolygó és az emberiség támogatója a felemelkedési tervben. Telos most vált a felemelkedés főhadiszállásává a bolygón és Adama az egyike a legfontosabb vezetőknek, a földi Krisztus, Lord Maiteyra, Lord Sananda, Lord Buddha, Sanat Kumara és még sokan mások mellett. Adama testesíti meg "Lemúria Szívét" ami semmivel sem kevesebb a Szeretet és Könyörület szívénél és az Isteni Anya szívénél, Krisztus tudat és sok csoda visszatérésénél a bolygón. 

Tudd és halld a bolygó felszínén, Adama idejének visszatérését. Ő és a mi korábbi lemúria családunk szellemi jelenléte közöttünk van, ami rendkívül nagy áldás nekünk embereknek és a Földbolygó számára. Nyissuk meg a szívünket Adamának és a lemúriai családtagoknak, akik segítenek nekünk az evolúciós fejlődésünkben, a fizikai kapcsolatfelvétel számos formáját várva velünk, az elkövetkezendő évek folyamán. 

Üdvözlettel, Adamától Glenda Green festménye Adamáról. A festőnő weboldala a http://www.lovewithoutend.com/ címen található.

Vissza az előző oldalrahttp://www.lovewithoutend.comAGHARTA%20-%20Telos.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1
  A Lemúriai Kapcsolat
“ Mindig emlékezzetek, hogy a Szeretet a kulcs kedveseim. A Szeretet tár ki minden ajtót Önmagatokhoz, és a Szeretet megtestesülésén keresztül juthattok a legmagasabb szintre, a határtalan szellemi szabadságba. A Szeretetből jöttél, és most visszatérsz oda. Adama vagyok, a lemúriai fivéred, és a túloldalon várlak téged. ”  Adama, Telos főpapja


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ?