Galaktikus Szív Hírlevél (PAO)
2014. Július 18. 

Colleen Marshall

Sok Üdvözlet a Galaktikus Szívtől!

Soha nem voltam túl politizáló, és a világgazdaságot sem követtem, míg fel nem ébredtem és tanulmányoztam a NESARA-t. Ma néhány linket osztok meg a valuta átértékelés, a GCR (a globális pénzújraindítás), és a BRICS nemzetektől érkező utóbbi hírekkel kapcsolatban. Túl sok történés jutott már el hozzám ezekkel kapcsolatban, ami nem merülhet feledésbe. Ha nagy az érdeklődésed, azt javaslom végezz saját kutatást a témában.

Sheldan webes szemináriumai arra vannak tervezve, hogy oktassa és előkészítse az embereket a Felemelkedésünk körüli témákról, azon 3D-s eseményeket is beleértve, amik feloszlatják a sötétség hatalmi struktúráját. Nagy részletességgel érintett sok ilyen témát a webes szemináriumain. Annyira izgatott vagyok a világon kibontakozó eseményekkel kapcsolatban. Ijesztő lehet, (különösképpen az amerikai dollár), de mindannyian tudjuk, hogy van egy isteni terv, ami egycsapásra el fogja hozni a globális szabadságot és jólétet.

Fel vagyunk kérve rá, hogy tartsuk a Fényt, és vizionáljuk ezeket az eseményeket kegyesen valóra válni. Fogjátok meg a kalapot - a dolgok felgyorsulnak, és amint az első dominó eldől, a világ soha többé már nem lesz ugyanaz... Győzelem a Fénynek!

Selamat Ja!
Colleen

SHELDAN INTERJÚ a Tazz és Paula Rádióshóban

Sheldan volt a Tazz és Paula Rádióshowban. Felfedett egy csomó információt a jelenlegi eseményekről. Sok örömet hozzá!

Sheldan interjúja az új Földről szól. (angol nyelven)NESARA

A Golden Age of Gaia (Gaia Aranykora) egy szép áttekintése a NESARA-ról - National Economic Security and Reformation Act - Nemzeti Gazdasági Jóvátételi és Megújulási Törvény (az elnevezés fordítása: www.shaumbra.wire.hu). Ez egy spirituális irányultságú pénzügyi program, mely St. Germain és három másik felemelkedett mester, Quan Yin, Hilarion, és Paul the Venetian munkásságából ered.

  
BRICS Nemzetek - Mi mindenről is szól a BRICS új bankjaA BRICS egy mozaikszó Brazília, Oroszország, India, Kína, és Dél Afrika kezdőbetűiből.


A BRICS saját bankot indít - a fő alapot arra kell felhasználni, hogy infrastruktúrát és “fenntartható fejlődés” projekteket finanszírozzon bevezetésképpen a BRICS nemzeteken belül, de más alacsony és közepes bevételű országokat is képes lesz bevenni, és számukra is hozzáférhetővé tenni a finanszírozást. A BRICS bank célja az elektromosság, szállítás, telekommunikáció, és a víz/szennyvíz ügyének sürgőssége. 


PEOPLE POWER (Néperő) - Békés tömegtiltakozás az US  Federal Reserve ellen

Ebben a videóban Luke Rudkowski Lars Maehrholz-al beszél Berlinben 128 város és 5 ország július 19-én történő közös összejöveteléről, hogy tömegtiltakozást tegyenek az US Federal Reserve ellen Berlinben. Lars egy műugró, aki a hatalmas hétfői békevirrasztások fő szervezője lett Berlinben. A hétfői békevirrasztás egy autonóm, teljesen független megmozdulás, mely hatalmas tömeget gyűjtött össze Berlinben, akik az US Federal Reserve, a fő média, és a külföldön zajló háborús agresszió ellen tiltakoznak. Ez egy békés megmozdulás. PEOPLE POWER (Néperő).

A VATIKÁN BANKOT ÁTSZERVEZIK

A Vatikán Bankot botrányos évek jellemezték, köztük a pénzmosásról szóló állítások, és egy új elnökkel és egy új tanáccsal készülnek átszervezni. 

Vissza az előző oldalrahttp://www.blogtalkradio.com/tazzandpaula/2014/07/16/sheldon-nidle-talks-about-the-new-earthhttp://goldenageofgaia.com/building-nova-earth-toward-a-world-that-works-for-everyone/nesara-or-the-abundance-program/15332-2/http://www.shaumbra.wire.huhttp://www.washingtonpost.com/blogs/monkey-cage/wp/2014/07/17/what-the-new-bank-of-brics-is-all-about/https://www.youtube.com/watch?v=rWbE3xbcDb0http://www.stage2omega.com/vatican-bank-clean-up-and-account-closures-wipe-out-profit/19BE117F-71A7-4AFB-8F8D-D4C603CF0CD1.htmlCBAA67C0-DE12-492E-8584-0044EA354F44.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4shapeimage_3_link_5shapeimage_3_link_6
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló