A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2013. Január 15.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
13 Chicchan, 13 Chicchan, 9 Eb

Dratzo! Visszatérünk! Világotok továbbra is előre halad a Mennyország által kiválasztott azon nap irányába, amikor megnyilvánul új valóságotok. Agarthai családunk arról tájékoztat minket, hogy ezen műveletben betöltött szerepük a végéhez ért. Szent titkos szövetségeseink is hasonlóképpen megerősítik, hogy tevékenységeik ahhoz a ponthoz értek, amit a Mennyország kijelölt számukra. Továbbra is lehetővé tesszük technológiánk használatát, hogy segítsünk mindenkinek biztosítani, hogy ez az összes egymással kapcsolatban álló művelet pontosan a terv szerint valósuljon meg. Számunkra már csak egyetlen dolog van hátra, hogy a zöld fényjelet megkapjuk a mennyei seregektől. Ezt a jelet hamarosan megadják nekünk. Addig várunk, őrködünk, és felügyeljük ami oly hamarosan történni fog. Eközben a sötétség pánikol, és azon töpreng, hogy mikor fognak a letartóztatások megtörténni. Jelenleg bizonyos aggodalomban vannak, mivel munkatársaik közül sokan egyszerűen csak "eltűntek". Teljes mértékben felfogják, hogy az ellenük irányuló fenyegetések valósak, és hatalmi pozícióik nem tartanak már soká. Hatalmas szerencséik megcsappantak, és az általuk kontrollált bankrendszer közel van a bezáráshoz.

Ahogy ezek a drámák lejátszódnak, világotok épp olyan zűrzavarosnak látszik a felszínen, mint azelőtt volt. De a sötétség tudja, hogy ennek a színlelésnek már majdnem vége van, és hogy az új kormányzás Amerikában a helyén van, és készen áll hatályba lépni. A helycsere egy sor bejelentéssel fog kezdődni, amik biztosan megdöbbentik legtöbbeteket. Aztán az új pénzügyi valóság a nagy megkönnyebbülés hatalmas sóhaját fogja elhozni mindegyikőtöknek, a nincstelenségtől és az aggodalomtól való megszabadulásként, ami lehetővé fogja tenni nektek, hogy örömbe és jólétbe térjetek. Az adósságérvénytelenítés ezen a skálán befogja gyógyítani a sok mélyen gyökerező repedést a társadalomban, mely már évezredek óta kiegyensúlyozatlan volt. A gazdagok és hatalmasok arra használták ezt a dupla-szabványos rendszert, hogy ütlegeljék a tömegeket, és arra kényszerítsék, hogy végrehajtsák az ő parancsaikat. Most mindez el lesz távolítva, és egy olyan játékmező váltja fel az igazságtalan világot, amire már oly régóta vártok. Ráadásul a szeretetetekre jobban vágyakozó kormányzás ezért az új dallamért kezd kiáltani. De tartsátok észben, hogy ezek a javulások a körülményeitekben csupán a beharangozói az eljövendő sokkal nagyobb változásoknak, a közzétételt is beleértve. Itt értek el ahhoz a mágikus pillanathoz, amikor hivatalosan bemutatkozhatunk nektek.

Az érkezésünk mindent megváltoztat. A globális identitásérzetetek azon a tényen alapul, hogy egyedül vagytok a kozmoszban. Valójában nem vagytok egyedül. Régen ezelőtt, mindenhonnan a galaxisból érkeztetek ide, hogy benépesítsétek ezt a világot. Eredeti Lemúriai kolóniátok volt a kezdete Gaia-n töltött időtöknek. Jelenleg amnéziába vagytok zárva, amit a korlátozott tudatosság teremtett, és a pillanat most elérkezett számotokra, hogy megszabaduljatok ebből a tehetetlenségből, és megtudjátok kik vagytok, és miért érkeztetek ide erre a szép kékes-zöld világra. Nekünk adatott meg amnéziátok eltávolításának feladata, és néhány évtizednyi előkészület után, készen állunk, hogy egy olyan felfedező utazásra vigyünk benneteket, ami visszajuttatja nektek azt az örömet és csodát, ami a teljes tudatosság. Ennek az utazásnak az első része a híradásunkkal kezdődik, melyben kifejtjük mi is fog történni. Rövidesen ez után, landolni fogunk, és egy nyílt és átfogó beszélgetésbe kezdünk veletek, ami technológia átadással párosul, mely el fog látni titeket az eredeti természetes állapototokba való visszatérésetekhez szükséges eszközökkel. Aztán elkezdhetitek az egyéni teljes tudatosság tréningeteket, ami lehetővé fogja tenni, hogy új csillag-nemzetetek felállításába kezdjetek.

A naprendszeretekbe való eljövetelünk fő oka nem csupán az, hogy őrködjünk felettetek, hanem, hogy visszajuttassunk titeket a ti spirituális és űrcsaládjaitokhoz. Agarthai őseitek is alig várják, hogy felvegyék saját szerepüket a tanácsadási eljárásban. Mostanáig a Mennyország visszatartotta őket sok olyan dologtól, amit meg kívántak tenni értetek, de most ezek a korlátok felemelkedtek, és arra számítunk, hogy nagy szerepet játszanak az új kormányzásnak való tanácsadásban, és sok politikai kiáltvány elkészítésében, az új bank és pénzügyi rendszer szabályzásának tekintetében. Létfontosságú, hogy gyorsan túljussatok új jólétetek első fázisain, és megtanuljátok hogyan lehet pénz szükségessége nélkül, mint olyan működni. Galaktikus társadalmaink úgy funkcionálnak, hogy közvetlenül manifesztálják azt amire szükség van anélkül, hogy otthont adó világunk energiaforrásaihoz folyamodnánk. Azt is megértjük, hogy élő világunk gondozása és támogatása a mi feladatunk, és a társadalmunk egy isteni kultúra, ami az isteni társteremtés valóban bámulatos részeként veszi ki a részét felettébb csodás galaxisunkban.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Tovább folytatódik egy áldott új valóságba való előrehaladás. Szent társaink azon a ponton vannak, ahol a Mennyország áldásával egy új világ tud gyorsan megnyilvánulni. Ennek szent jóváhagyása rövidesen megadatik. A Mennyország ki fog nyilatkoztatni egy szent napot, és ez a valóság végül tovaszáll. A sötétség tájékoztatva lett róla, hogy az összes munkánk azon a napon gyorsan a végéhez ér. Ez tartalmazza az új kormányzást, és egy sor híradást, ami bemutatja nektek azokat a lelkeket, akik oly bátran dolgoztak azért, hogy új világotokat lehetségessé tegyék. Ennek a felettébb ambiciózus vállalkozásnak a sikere függött az Agarthaiak és az űrcsaládjainkból álló személyzet egy hálózatának a hozzájárulástól is. Mi Felemelkedett Mesterek, nagyon hálásak vagyunk mindazért ami el lett végezve, hogy előkészüljetek egy teljes tudatosságú Lényként való életre. A mi saját tanácsadásunk úgyszintén jól fog szolgálni titeket, ahogyan előkészít arra, amit az első kapcsolatfelvétel hozni fog.

Hogy elvezessünk benneteket a teljes tudatosságba, azt igényli, hogy eljöjjünk fizikailag közétek, és tanításba kezdjünk, hogy megértsétek hogyan működik ez a korlátozott tudatosságú birodalom. Mi magunk megtanultuk ezt, ahogyan kimunkáltuk feljutásunkat a tudatosság magasabb birodalmaiba. Fontos számotokra megismerni a 3D működését, mivel ez fekteti le az alapokat a magasabb dimenziók működéséről szóló nagyobb bölcsesség számára. Ez a tudás lehetővé teszi számotokra, hogy előkészüljetek arra, amit a metamorfózis hozni fog. Át fogtok kerülni egy misztikus hiedelmekkel körülvevő állapotból egy olyanba, ami teljesen átlátható és valóban bámulatos! Ez egy olyan átmenet, amit közülünk már mindegyikünk megtett. Most ti jöttök, és a legkedvesebben lesztek vezetve benne, hogy lehetővé tegyük nektek szent rendeltetésetek elérését.

Az ami rövidesen történni fog a felszíni birodalomban, több mint egy metamorfózis; egy jelentős bravúr lesz, ami által egy felettébb dicsőséges egységbe fogjátok integrálni különféle részeiteket, egyénileg, és kollektíven is. Ez az eljárás vissza fogja csinálni azt a kollektív megtapasztalást, ami közel 13.000 éven át tartott, és ez a tetőpontja a Mennyország által nektek tett szent ígéretnek. A sötétség és annak megszámlálhatatlan istenkáromlása tovaszáll. A Fény Új Kora fog pirkadni, és a Teremtő szent próféciái ismét láthatóvá válnak. Mindegyikőtök egy lehetséges próféta, és Jó Hírek kézbesítője! Egy olyan társadalmat fogtok formálni, ami a nagy Fényen alapul, mely a Teremtő iránti sokféle szolgálatban és dicsőségben fog ragyogni. Csatlakozni fogtok hozzánk, ahogyan végigvezetünk titeket azokon a szent ösvényeken, amiket a Mennyország csodálatos munkálatai és az isteni terv jelölt ki számunkra.

Ma átnéztük mi történik hamarosan. Felszíni birodalmatok az ő belső kiegészítőjével, a Belső Földdel való újraegyesülésének peremén áll. Ez az új egyesített birodalom lesz a teljes tudatosságba való metamorfózisotok és egy új csillag-nemzetetek megteremtésének színtere. Örülünk, és türelemmel várjuk ennek a dicsőséges időnek a megvalósulását. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló