A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2015. Március 17.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
11 Cib, 14 Ceh, 11 Ik

Selamat Jarin! Örömben térünk vissza! A nemzetközi pénzátutalás korrekt és kerülő nélküli elvégzéséért felelős földi szövetségesek készen állnak, hogy rövidesen megkezdjék az eljárást, mely az áldásaitok globális kiosztásához vezet. Végre tesztelik az új rendszert. Ez a rendszer össze van kötve a globális pénzújraindítással. Továbbá ez az eljárás végül megteremti azokat a kondíciókat, melyek által a NESARA legalizációja végre életbe léptethető az Egyesült Államokban és globálisan is. Az új kormányzás nagyon fontos cél számunkra. Figyeltük a régi mesteri összeesküvés rólunk szóló titkolózását és globális félretájékoztatási kampányát. Az új kormányzás át fogja alakítani ezt a hibás politikát teljes felfedéssé. Ez a politika lehetővé tudja tenni számunkra, hogy nyíltabbak lehessünk nappali tevékenységeinkkel. Meg szeretnénk mutatni nektek, hogy jószándékúak vagyunk. Aztán végrehajthatunk olyan projekteket, amik szükségesek számunkra ahhoz, hogy véghezvigyünk olyan manővereket, amik eltávolítják a Fukushima sugárzásból eredően az óceánjaitokban, levegőtökben, és vizeitekben lappangó veszélyeket. Továbbá szeretnénk ideiglenesen landolni, hogy ellenőrizzük Gaia speciális rács-csomópontjait. Teszteket kell végrehajtanunk, így sok helyen elhelyezzük tudósainkat bolygótokon.

Gaia-t segíteni kell azon törekvéseiben, hogy megóvja ökológiai életzónáit. Egy bizonyos ponton, a bolygó felszíne hatalmas átalakítást igényel. Úgy alakítjuk törekvéseinket, hogy azt tegyük, ami lényegében a ti munkátok, vagyis ennek a globális környezetnek a megóvását. Amióta a nyugat-európai üzleti modellek lettek a normák, világotok felszíne megszenvedi azt. Ahol hajdanán óriási erdők voltak, most a tradiciónális élőhelyek hatalmas pusztítását látjátok. Mi nem támogatjuk, hogy tovább folytatódjanak világotokon bizonyos primitív valóságok. Azt kívánjuk, hogy használjátok a sok fejlett technológiát, hogy megóvjátok és kiterjesszétek az élőhelyeket. Olyan eszközöket szándékozunk bemutatni, amik tovább fokozzák a már birtokotokban lévő technológiát. Ami most hiányzik, az a teljes elkötelezettség az iránt, hogy ezt tegyétek. Az új kormányzás meg tudja változtatni ezt a fontos elemet, és lehetővé teszi számotokra, hogy egy népként sikerrel járjatok a gyors ökológiai pusztítás kontrollálásában. Ezek a tettsorozatok gyorsan megújítják a globális társadalmatok és a Földanya közötti létfontosságú együttműködéseteket. Még fontosabb, hogy ez megtaníthatja nektek milyen értékes és önzetlen tettek ezek!

Ami most veletek történik, látszólag lassú, de valójában egy gyors előmenetel a teljes tudatosság felé. A Mennyország elhatározta, hogy galaktikus emberekké fejlődtök vissza. Ezért a Mennyország kijelentette a mi spirituális tanácsunknak, hogy küldjünk flottákat, hogy napi szinten figyelemmel kövessenek benneteket. Minden egyes évtizedben egyre mélyebben bonyolódtunk ebbe az eljárásba, ami a 13 évezredes sötétségről valami bámulatos Fénnyé változtatja át az emberek társadalmát. Ez az eljárást sokkal lassabban folyt, mint azt akartuk. Célunk mégis az maradt, hogy a Mennyország ezen világon folytatott küldetésének képviselői maradjunk. Először akik részt vettek ebben a mennyei átalakulásban, némiképp hiányolták a mi állandó jelenlétünket. Egy évtizedig tartott, hogy teljes mértékben megoldjuk ezeket az aggodalmakat. Diplomáciai testületünk is egy kőfalba ütközött a kormányaitok tekintetében. Mindazonáltal minden jobbra változott az elmúlt néhány évben. A segítségünkkel, a Fény ezen képviselői megnyertek egy sor létfontosságú bírósági döntést. Ráadásul a technológiáink megakadályozták, hogy a sötétség a Fény nemes készletéből nagyobb mennyiséget eltulajdonítson.

Ezek az események egy igazi szövetséget kovácsoltak mostani földi szövetségeseink között, és bepánikoltatták az összeesküvést. Mindként oldal most lehetővé teszi számunkra, hogy igazi párbeszédünk lehessen velük. Ezek a találkozók segítettek nekünk földi szövetségeseinkkel stratégiák sorát kialakítani. Hasonlóképp az összeesküvés képviselői is új fényben kezdenek látni minket. Mi vagyunk a Mennyország galaktikus opciója. Sok esemény úgy lett előadva, hogy megtörje az ellenállásukat, mely jelenleg már lehetetlennek tűnik, és nemrég fel is hagytak vele. Ami hátravan, az egy színlelés, mely napi szinten folyik a kormányok, a sajtó, és az Internetes hírek között. Ez addig tart, amíg vagy a jelenlegi rendszer győz, vagy legyőzi azt a Fény. Azért vagyunk itt, hogy a Mennyország nagy győzelmét biztosítsuk. Sötétségben töltött időtök valójában egy felettébb dicsőséges véget ér! Sok esemény, mely a végét jelzi ennek a rettenetes valóságnak, elkezd valóra válni. Az a mi feladatunk, hogy végezzünk ezekkel a felvezetésekkel, és aztán nagy örömmel landoljunk és találkozzunk veletek. Akkor a mentoraink hozzájuttathatnak titeket a teljes tudatosság csodáihoz!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Nagy áldással érkezünk! Földi társaink szorgosan tesztelik és készítik elő az új rendszer jóváhagyását, hogy az végrehajtsa a jólétalapjaitok kiosztását. Van több csoport is, akik az Egyesült Államok NESARA törvényesítésének megvalósítását készítik elő. Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága az ezredfordulón kezdetben visszatartotta ennek legalizációját. Elérkezik az idő, amikor ez a rendkívüli dokumentum nyilvánossá válik. Különféle egyének épp most végeznek azon tervekkel, amik ezeket a dokumentumokat kiveszik a régóta folyó titokban tartás alól. Amikor ez rövidesen megtörténik, az a valódi köztársaságotok visszatérését jelöli, és hogy meg kell óvnotok azt. Mesterekként, mélységesen áldjuk ezt, és tudjuk, hogy ez a nagy változás egy békés dolog lesz. A szabályok ezen átalakulása lesz a kezdete egy nagyobb módosításnak, ami az összeesküvés uralmának végét jelzi. Tiszta és átlátható kormányzás lesz bevezetve számotokra!

Állandóan emlékezzetek rá, hogy mindez egy isteni áldás. Köszönetet mondunk azoknak a bátor és nagyszerű képességű egyéneknek, akik mindezt lehetségessé tették. Köszönetet mondunk nektek is, akik régóta fenntartjátok ezt a látomást, és lehetővé tettétek, hogy nagy energiáitok hozzáadódjanak mindahhoz, amit teszünk. Ennek a munkának a véghezvitele sok évezredet vett igénybe. Most ti és a tehetségetek az, aki örömmel megízlelheti ezt a felettébb ízletes gyümölcsöt. Mindig legyetek hálásak a Mennyországnak, és készek dicsérni mindazokat, akik távolról eljöttek segíteni titeket ebben az ügyben. Látunk mindegyikőtöket nőni tudatosságban. És kegyesen használjátok fel új képességeiteket, hogy segítsétek ezen felettébb fáradságos eljárások sikerét. Most látni fogtok felszínre kerülni sok mindent, amit most nem ismertek, és összhangban segítetek Gaia-nak és ennek a "világfalunak", melyben éltek, hogy megváltozzon, és egy új valósággal szolgáljon. Ez a valóság az, ami üdvözli majd a családotok többi részét.

Csodás spirituális energiák változtatják meg ezt a valóságot, és készítenek fel benneteket Kristály Fénykamráitokra. Ez a különleges élő Fény fog visszajuttatni titeket ahhoz, amit Atlantisz elvett tőletek. Ti fogjátok kiterjeszteni a Mesterek nagy csapatát, és teljesítitek be azt a munkát, ami még az ősi Lemúriában kezdődött. Látni fogjátok a naprendszer újjászületését, hatalmatokat arra fogjátok használni, hogy jelentős mértékben felerősítsétek azokat a meditációkat és imákat, amiket naponta folytatnak a Föld és az ő testvérvilágai megsegítése érdekében. A Napunk része egy hatalmas Szellem, mely örömmel lát titeket ebben az új birodalomban. A sötétség célt szolgált. Fel fogjátok használni megszerzett bölcsességeteket, ahogyan mi is eljuttatjuk a Fény erejét mindenhová. Felügyelni és vezetni fogunk titeket elkövetkező utazásotokon. A Mennyország sok mindenről kíván instrukciókat adni nektek. Isteni szolgálatban lévőkként, örömmel várjuk, hogy a Mennyország mire vágyik. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk üzenetünket! Ez a világ megváltozik. Ahogy ezt teszi, egyre közelebb juttat titeket ahhoz a dicsőséges birodalomhoz, amire oly régóta vártok! Méltányoljuk türelmetek és frusztrációtokat. Egyszerűen azt kérjük tőletek, hogy alaposan élvezzétek azokat a csodákat, amik majd megjelennek! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstolóhttp://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/
Skandináv Élő Víz-Rendszerek

Oxigénnel és Életenergiával  teli ÉLŐ VÍZ a Csapból!
 
Kvantumfizika alapján működő 
környezetbarát és önfenntartó víztisztító rendszer!
18 éve a FÖLD szolgálatában - Ártalmatlanítja a káros anyagokat és káros frekvenciákat
- Oxigént és életenergiát juttat a 
szervezetbe
- Segíti a vitaminok és ásványi 
anyagok beépülését
- Nincs fenntartási költség
- Kicsi és esztétikus
- Együttműködik 
bármilyen rendszerrel
- Teljesen átfolyós
- Forróvíz is átfolyatható
- Lágyítja a vizet, helyreállítja a PH értékét
- Ivásra, főzésre, fürdésre, mosásra, mosogatásra, öntözésre is alkalmas ENERGIA ÁTALAKÍTÓ

Spirituális Kapcsolat AGRTA
változatAGARTHA hálózat kapcsolódási pontról  származó kristályokat és forrásvizet tartalmaz!

Támogatja a spirituális birodalmakkal, civilizációkkal, és a természet elemeivel való kapcsolatfelvételt és kommunikációt.
Oxigénnel
teli

ÉLŐ VÍZ
a Csapból!JÓ a TESTNEK, 
a LÉLEKNEK.
a KÖRNYEZETNEK!
ENERGIA
ÁTALAKÍTÓ

a NEGATÍV ENERGIÁK ELLEN!http://www.porthologos.hu/73D3E509-5A80-440C-841A-0D50FD4C5682.phphttp://www.porthologos.hu/1A7EDF18-85A3-485D-BB19-944626508ED3.phphttp://www.porthologos.hu/