A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2014. Április 29.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
1 Ix, 17 Kank’in, 10 Caban

Dratzo! Tovább folynak az események a színfalak mögött! Egy sor kulcsfontosságú rendelet lett aláírva, amit aztán figyelmen kívül hagyott a sötétség. Ez egy nagy baklövés volt a sötétség részéről. Csak megerősítette azt, hogy hivatalosan, vagy sem, de el kell távolítani ezt a sötét összeesküvést sok fő nemzet kormányában a hatalomról. A N.E.S.A.R.A. bevezetése most a fő prioritás azon különféle koalíciók számára, akik kiszabadítják az emberiséget ezek karmaiból. Ez történik most, miközben a sötétség látszólag véget nem érő vagyonnal képes ellátni fő kegyeltjeit. Ez a vagyon a populációtok nagy részének szenvedésével és fájdalmával van átitatva. Folyamatosan undorodunk attól ami folyik. Mindennek ellenére, ez az új fókusz a mi segítségünkkel, képes gyors győzelemre juttatni benneteket. Sok tett van készülőben, és arra számítunk, hogy az eredmények gyorsan láthatóvá válnak. Időzített események folynak számos találkozón keresztül, amiket földi szövetségeseinkkel tartottunk. A sötétség arroganciája a kárukra lesz, és vereségüket okozza. A végük új kormányzáshoz vezet, és egy új pénzügyi rendszerhez, ami nagy jóléttel karöltve érkezik mindenki számára.

Az ősi szent családok és a sok titkos szent társaság tisztában van vele, hogy van egy különleges kötelék, amit Atlantisz rettenetes tettei megtörtek, és ezt helyre kell állítani. Az Anunnaki 13 évezreden át folytatta politikáját. A Galaktikus Föderáció, Agartha, és a Föld felszíni emberiségének köteléke egy teljesen nyilvános helyreállítást igényel. Ez az esemény valójában a magja lesz egy új csillag-rendszer-méretű csillagnemzet megszületésének. Azok akik jelenleg a sötét összeesküvés felszámolását végzik, egyetértenek ezzel, és azon dolgoznak összekötőinkkel, hogy ezt nyilvános valósággá tegyék. Ami következik, az nem csak egy új pénzrendszer. Valójában egy sor újraegyesülés alapja, ami visszajuttat benneteket csodás igazságok sorához. Ezek legfontosabbja a ti földön kívüli eredetetek, és a galaktikus emberi családdal való kapcsolatotok. A következő, a fizikaiságban lévő összes élettel való összeköttetésetek. Lényegében, mi mindannyian fizikai angyalok vagyunk. Közös felelősségünk az isteni terv kibontakoztatása itt, és az egész fizikaiságban!

A különféle felelősségeket megszakította a sötétség, amikor a korlátozott tudatosság közti vajúdásba taszított benneteket. Ez a durva tett volt az előfutára mindannak, amivel találkoztatok az elmúlt 13 évezred alatt. Figyeltük, ahogyan a sötét összeesküvés gondosan azon dolgozott az Anchara continuumban lévő szövetségeseivel, hogy megtagadják töletek természetes szuverenitásotokat, és körmönfontan egy rabszolgafajjá fordítsanak át benneteket. Ennek az abnormalitásnak most véget kell vetni! Valójában lépésről lépésre kerültök vissza korábbi teljes tudatosságú állapototokba. Itt vagyunk, hogy segítsünk ebben a különleges eljárásban, és lehetővé tegyük, hogy ismét harmóniában működjetek együtt Gaia-val, és a többi bolygóval, mely a nagy Napotokat veszi körül! Ez a csillagnemzet igazán egy felettébb hihetetlen és örömmel látott tagja lesz a Fény Galaktikus Föderációjának. Ti vagytok a galaktikus béke kulcsa, és egy nagy egyesülésé is, ami magába foglal minden érző lényt, mely ebben a galaxisban lakik. Ebben a környezetben, valójában ti vagytok a megjövendölt összekötő kapcsok azon korok következő sora számára, amik közös történelmüket képezik.

Felemelkedett Mestereitek harmóniában élnek Agarthában, és előfutárai annak, ami most történik. Vizualizáljátok Gaia-t és az ő sok testvérvilágát olyan élő lényekként, melyek a Teremtő által nekik adott speciális minőségeket birtokolják. Van egy szent kötelességünk, hogy fenntartsuk, és megvédjük ezen világok öko-rendszerének nagy változatosságát. Továbbá egy különleges együttműködésre van szükségünk a Nappal, és ezen egymással összefüggésben álló birodalmakkal. Mindegyik világ nagy egységben osztozik az ő testvéreivel. A mi küldetésünk az, hogy ezen világokon töltött időnket arra használjuk, hogy kitűnővé tegyük őket, és összeköttetésben tartsuk sokszínű és csodálatos öko-rendszereiket. Minden egyes csillagnemzet ezt az elsődleges közös kötelességeként tekinti. Megbeszéltük ezt egymással, azon dolgozunk, hogy az istenség energiáját terjesszük mindenütt a galaxisban. Áldottak vagyunk, és szent munkánkkal áldani kívánjuk ennek a galaxisnak minden egyes részét. Ezek a tettek segítenek nekünk jobban megérteni a fizikaiság megszületését és azt, hogyan segíthetjük ezen törekvés kiterjedését. Különleges útjelzők, és az isteni terv kibontakoztatói vagyunk.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Sok minden történik bolygó szerte. Jelenleg áldott társaink a sötét összeesküvés azon szerkezetétől szabadítanak meg benneteket, amivel valamiféle nagyobb tűzvészt szándékoztak megindítani. Ezek a törekvések kudarcra vannak ítélve. A világ globális pénznem újraindítása most számos nemzet részéről egy nemesfém pénznem irányába való lépés bejelentésével egyetemben történik. Ettől fogva, a nemzetközi bankügyintézés kicsúszik az összeesküvés kezéből, ahogy az új, és szigorú bankszabályzás hatályba lép. Ezek csupán előzetesek ahhoz, ami rövidesen, közvetlenül a N.E.S.A.R.A. megvalósítása előtt bevezetésre kerül. A szövetségesek nagy csapásokat teremtettek titkos találkozókkal, amiket egymás, és az ősi családokat és a hatalmas arany, ezüst, és nemesfém raktárak befogadóit tartalmazó csoport között tartottak. Az ő céljuk törvényesen megdönteni azokat, akik a világ kormányait kontrollálják.

A világotok egy új valóság peremén áll. A pénzekben való változás és az új bankrendszer csak egy út kezdete, mely a N.E.S.A.R.A.-hoz vezet. Ez a fejlemény megszabadít benneteket a sötét összeesküvés hatalmon maradásának utolsó kísérletétől. Míg mindez lezajlik, a Mennyország készül átadni nektek arany és szüstfonalak magasabb szintű készletét. Ezek nagyobb kellemetlenségeket okozhatnak bennetek, általános kedvtelenséggel és olyan érzéssel párosuló fejfájásokkal, mintha belső remegésetek lenne. Ezek a tünetek alább hagynak, amint jobban hozzászoktok egy nagyobb energiamezőhöz, ami a testeken keresztüláramlik. Ezek a módosulások felkészítenek titeket a Galaktikus Mentoraitok érkezésére. Ezekkel az átalakulásokkal, készek lesztek rá, hogy kapcsolatba lépjetek velük napi szinten.

Ez az idő a gyógyulásé és annak elfogadásáé, hogy a nagy változások ideje elérkezett. A Mennyek erőteljesen kinyilatkoztatja a sötét egyének hazugságaitól és manipulációitól való megszabadításotokat. A Mennyország elrendeli, hogy most kell megkezdenetek a fizikai felemelkedésetekbe vezető utatokat. Ezért olyan eseményeket láttok, amik lendületet nyernek egy végső eseményhez, mely finoman lehetővé teszi, hogy belépjetek egy jóléttel, új kormányzással teli valóságba, és a különféle igazságokról szóló útmutatásunk felállítja a spirituális és űrcsaládjaitokkal való csodás újraegyesülés színterét. Mi vagyunk a ti mennyei pásztoraitok. Összegyűjtjük az emberiség hatalmas nyájait, és egy olyan útra terelünk benneteket, ami lehetővé teszi a teljes tudatosságba való visszatéréseteket. Akkor teljesen tájékoztatni tudunk benneteket a nagy mennyei felelősségeitekről. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk üzeneteinket, és informáltunk titeket arról, hogy globális szinten mi történik. Ezek az események, ahogy valóra válnak, lehetővé teszik számotokra, hogy eltávolodjatok a sötét összeesküvés aljas manipulációitól. Sok jó hírt kaptunk. De mindennek időszerű és gyümölcsöző módon kell megtörténnie! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló