A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2013. Október 15.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
13 Etznab, 1 Tzec, 10 Caban

Dratzo! Jó hírekkel térünk vissza! A sötétség utolsó hűséges kegyeltjei most egy különleges találkozón vannak a Fény követőivel. Az arrogáns és egykor minden-ható egyének most tárgyalják meg globális lemondásuk végső feltételeit. A sötét összeesküvés kezéből már kicsúszott vagyona, és a Fény át fogja alakítani régi rezsimjüket. A találkozón elérték azokat a megállapodásokat, amik egy végső menetrendet biztosítanak egy új birodalom létrehozásához - ami szabad, bőséges, és lehetővé teszi minden egyes személy számára, hogy valóban szuverén legyen. A megállapodások részletezni fogják, hogyan kell a jelenlegi "de facto" kormányok vezetőinek lemondaniuk. Az új kormányzás speciális perek sorát fogja megindítani, hogy kifejtse milyen különféle múltbéli események történtek, és hogyan hoztak össze másfajta események egy teljesen új valóságot az emberiség számára. Ez segíteni fog nektek jobban megérteni a napi események mögött álló okokat.

Az új kormányzás felállása lerántja a leplet az UFO álcázásról, és nagyon átszerveződik az, ahogyan az emberiség az univerzumra tekint. Ezen a ponton, az Agarthaiak és mi megjelenhetünk, és szólhatunk a tömegekhez. A bejelentések nagyon megváltoztatják a pénzügyi kilátásaitokat, és ezen világról és az emberiségről szóló nézeteiteket. Hirtelen egy hatalmas "jubileumnak" fogtok örvendeni, és ráébredtek, hogy az emberiség egy teljesen új ága adódik hozzá valóságotokhoz. Ráleltek, hogy egy hatalmas migráció részét képezitek, mely az űrben ott van mindenütt, de korábban rejtve volt előletek. Bár megrázó lehet, de a Felemelkedett Mesterek fognak adni nektek egy sor speciális leckét, hogy megértsétek hogyan változtatta meg a sötétség ősi történelmeteket és filozófiáitokat azzal a céllal, hogy kontrolláljon és manipuláljon benneteket. A mi részünk az, hogy támogassuk azokat, akik lehetővé teszik ennek a nagy változásnak a megtörténését.

Világotok egy burokba lett helyezve az irányadó fő média által, akiknek megvan azon képességük, hogy valósnak tűnő valótlanságok hálóit szőjék. A sötétség régóta használta ezeket a módszereket arra, hogy kontrolláljon benneteket, de egy nagy változás van folyamatban. A sötétség nem tudja már fenntartani magát. A hatalom kicsúszik markából, ahogyan elveszíti pénzügyi intézményei sorának tulajdonjogát, ami hatalma alapjául szolgál. Ezek a veszteségek napi szinten egyre jobban tornyosulnak, és a sötétség vágül arra kényszerül, hogy szó szerint barterezzen életéért. Mint azt korábban mondtuk, tárgyalások jelölik ki lemondásuk feltételeit, és a jóindulatú pozitív katonaság fog segíteni szövetségeseinknek a megállapodások érvényre juttatásában. A jogrendszerben is úgyszintén vannak olyanok, akik igazán segítettek ebben a korábban valószínűtlennek tartott változásban, és boldogok vagyunk, hogy látjuk ezt. Ezek a változások csupán a hivatalos kezdete egy eljárásnak, ami rövidesen a teljes tudatosságba juttat benneteket. Azok akik hatalomra kerülnek ebben az új kormányzásban, biztonságos helyen vannak és menetre készen állnak.

Az Agarthaiak azon dolgoznak, hogy biztosítsák szövetségeseinknek annak teljes megértését, hogy ez a hatalomcsere hogyan fog megtörténni. Valójában visszafordítjuk mindazt ami oly tragikusan megtörtént, amikor korlátozott tudatosságba sodródtatok. Ebben a szent pillanatban, vissza fogjátok követelni mindazt, amit elveszítetteket. Mivel ez a művelet összetett, pontosan kell követnünk azt, amit a Mennyország elrendelt ezen kritikus ügyekkel kapcsolatban! A Felemelkedett Mesterek felettébb segítőkészek voltak abban, hogy megadják a szükséges bölcsességet ahhoz, hogy ezt megfelelően tudjuk elvégezni. Ez az isteni tudás rejlik annak magjában, ami most történik. A közelgő események le fogják leplezni azt a félrevezetést, amit az irányadó fő médiátok helyezett elétek, és megkezdődik egy eljárás, hogy visszaemlékezzetek azokra a régi igazságokra, amik elhoztak minket ide világotokba. Az Agarthaiak rendelkezésetekre fogják bocsátani azokat a történeteket, melyek segítenek visszaemlékezni nektek ősi eredetetekre. A sötétség hosszú varázslata végre megtörik, és egy új kor születik az emberiség számára!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Érdekes híreket hozva jelenünk meg most előttetek. Jelenleg egy sor speciális találkozó zajlik, melyek felállítják egy új ideiglenes kormányra váltás menetrendjét. Ez az új kormányzás fog elnökölni azon perek felett, melyek megfosztják jogaiktól azokat, akik már régóta a világotokat évszázadok óta uraló különféle de facto rezsimek mögötti titkos hatalomként tevékenykedtek. Szabályokat és eljárásokat is ők fognak felállítani, amiket a bolygótok majd újonnan megválasztott jog szerinti kormányai alkalmazni fognak. A Fény ezen eszközei át fogják alakítani annak módját, és a vele kapcsolatos sok hiedelmet, ahogyan ezen kormányoknak működniük kell. Ez arra szólít fel benneteket, hogy fogadjátok el teljes felelősségeteket, és felügyeljétek, hogy a nekik adott hatalmat hogyan használják. Meg fognak áldani benneteket a Mennyország szent rendelkezései. Felettébb bölcsen használjátok fel az adományotokat!

Világotok átalakulása jólétet fog biztosítani számotokra, és esélyt ad jobban megérteni annak természetét, hogy kik vagytok valójában, és teljes tudatosságú Fénylényekké válásotok lehetőségét. Ez nem kis dolog, hanem egy nagy ugrás, ami megillet benneteket. Élvezzétek az előttetek álló utazást. Sokat várnak tőletek, és így nagy a felelősségetek - hogy átalakítsátok Gaia felszínét az által, hogy visszajuttatjátok az ő szárazföldjét, vizét, levegőjét korábbi érintetlen kondícióiba. Ez egy nagy vállalkozás. Hamarosan el kell jönnünk, és egy isteni beszélgetéssorozatba kell kezdenünk veletek, hogy felfedjük az"ősök titkait", amiket először akkor bocsátottak rendelkezésünkre, amikor a korlátozottból a teljes tudatosságba kerültünk. Ez a "Megvilágosodás" a sorsotok! Fogadjátok vidáman, és legyetek teljesen készek az alkalmazására!

Mi együtt, azon Lények, akik ezen a felettébb káprázatos gömbön élünk, fogjuk a mi szépséges istennőnket (Gaia-t), és visszaalakítjuk őt felettébb élvezetes életformájába. Szükségünk van arra, hogy ezen világ népe szétszóródjon más vízvilágokba, hogy olyan csodálatos teremtésekké alakíthassa át őket az Elohim, amilyenek hajdanán voltak. Teljes tudatosságú lényekként, tisztességesen bántok majd velük. Isteni felügyelőitekként, szándékunkban áll segíteni titeket különféle kötelességeitek véghezvitelében. Emberek egy felettébb különleges csoportja vagytok, és együtt mi egy egyedülálló csillagnemzetet fogunk kialakítani. Évezredek óta nem bánnak jól velünk, és meg kell változtatnunk ezt a múltbéli visszaélést, és be kell teljesítenünk bámulatos sorsunkat. Itt a Mennyország és a Galaktikus Föderáció, és készen áll segíteni. Mindazonáltal a mi saját képességeink fogják biztosítani nagy sikerünket!

Ma megvitattuk mi történt ezen a bolygón. Sok esemény van folyamatban, ami végül eszközöl szolgál ezen sötét birodalom Fénnyé alakításában. Egyszerűen azt kérjük, hogy fogjátok ezt az információt, és használjátok fel rá, hogy nagyobb perspektívát kapjatok arról, ami most történik veletek és társadalmaitokkal, melyek ezt a valóságot képezik! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló