Ki Dianne Robbins ? 

Mint egy gyermek, úgy álltam és néztem az északai égboltot azon tűnődve, hogy a csillagos myennybolton hol volt az otthonom. 1990-ben hallottam egy Moody Blues számot és hallagatva az "I Know You're Out There Somewhere" dalukat, hirtelen emlékeztem és azonnal tudtam, hogy létezik egy teljesen más világ azon túl, és csak vártam, hogy kapcsolatba lépjen velem. Elkezdtem meditálni, hogy felébresszem magamban azt, újra emlékezzek rá, hogy egy telepatikus adó-vevő vagyok, a Belső-Föld és a Cetfélék számára. Ráébredtem saját isteni küldetésemre és életfeladatomra. 

Felvettem a kapcsolatot a Cetfélékkel (Bálnákkal és Delfinekkel), Adamával Telos földalatti városából, Mikos-al a Homorú Földről, felemelkedett Mesterekkel, a Bolygók Konföderációjának Ashtar Parancsnokságával, a Természet Szellemeivel és a Fákkal. Nem sokáig éreztem magam egyedül, hirtelen összeköttetésbe kerültem Lényekkel mindenfelé a telepatikus vonalon keresztül, mely a kozmoszon át létezik. A kommunikációm Mikos-al újra összekötött azzal, aki Én vagyok és amiért itt vagyok. Felfedeztem, hogy kapcsolatban vagyok minden élettel - mindenhol - nem csak a Földön, hanem minden létezővel a Tejút Galaxisban. 

Célom újraértelmezésével felajánlottam az életemet, hogy megkapjam, átadjam és publikáljam a telepatikus adásaimat a Magasabb Birodalmakban élő Lényektől. Leghőbb vágyam elterjeszteni ezeket az üzeneteket szerte a világon azt remélve, hogy a felszíni emberek a publikációimon keresztül ráébrednek arra, hogy léteznek az Óceánok lakói, A Földalatti Birodalmak és a Homorú Föld. 

Rengeteg inspirációt a természettel folytatott kommunikációm során szerzek, hosszú sétákon át az erdőkben, a kiskertemben lévő kedvenc fám alatt üldögélve, és - amikor Floridában vagyok - egyedül sétálgatva az óceánnál. 

Fogadd legmelegebb üvözletemet, 
Dianne 

A könyvek címei: 

	•	A legkorábbi üzenetek a Cetféléktől jöttek és az első könyvemben, The Call Goes Out: Messages from the Earth's Cetaceans (A Kimenő Hívás, Üzenetek a Föld Cetféléitől) vannak leírva. 

	•	A második könyvem Telos, the Call Goes Out from the Hollow Earth and The Underground Cities (Telos, Felhívás a Homorú Földről és a Földalatti Városokból). 

	•	A harmadik könyvem a Messages from the Hollow Earth (Üzenetek a Homorú Földről).
	•	2008-ban megszületett a második könyv átdolgozása, a TELOS: Original Transmissions from the  Subterranean City beneath Mt. Shasta New Expanded Version (TELOS: Eredeti Közvetítések a Shasta-hegy alatt lévő Földalatti Városból Új Bővített Verzió).

	•	Ötödik könyv a Tree Talk - Dianne Robbins and the Tree People (A Fák Beszélnek - Dianne Robbins és a Fák Népe).

A könyveket egyenlőre Dianne Robbins weboldalán, nyomtatott, vagy e-book formátumban, angol nyelven lehet megrendelni: http://www.diannerobbins.com/ 

Dianne Robbins 2009. Március 28-án megnyitotta az Inner Earth (Belső Föld) Blogot, melyen keresztül a Homorú Földről, Telosból, a Cetektől, és a Fák Birodalmától érkező naprakész üzenetek olvashatók. Az üzenetek magyar nyelvű fordítása ITT található.Vissza az előző oldalrahttp://www.diannerobbins.com93187D89-08E8-44E7-A2B4-B08BDF0E38B5.html277F4924-7A28-483D-8F31-A6C11F6D92E2.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2
  A Belső Föld
“ Amikor olvasod ezeket az üzeneteket, azok közvetlenül az isteni szívből a mi szívünkön keresztül áramolva jutnak el hozzád. Várjuk a nagy napot, mikor képesek leszünk feltárni magunkat neked, mikor képes leszel rá, hogy közvetlenül szemünkbe nézz, és lelkünk isteni mélységeibe hatolj. Mikos vagyok, és a Föld belsejében lakom. ”  Mikos, a Porthologos könyvtárosa


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ?