A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

2014. Június 10.

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen 
összeköttetésen keresztül)
4 Cib, 19 Pax, 10 Caban

Dratzo! Érkezünk! Világotokban tovább folyik egy csendes harc a Fény és a sötétség erői között. Ez a harc pusztán a sötétség és az emberi kegyeltjei elkerülhetetlen vereségéről szól. Társaink folytatják a szövetségek építését, és kikényszerítik győzelmük egyértelmű elemeit. Az alapvető lényeg a győzelmük tekintetében a birtokukban lévő nemesfém mennyiség, és kiváltképp egy olyan spirituális elem, ami tartalmazza a tudatossági szint emelkedését, valamint annak egyre növekvő igényét, hogy spirituálisan szuverénnek kell lennetek, és meg kell szabadulnotok a sötétségtől, és annak visszataszító arroganciájától, kapzsiságától, és szolgaságától. Egy olyan globális körülmény alakult ki, aminek elsődleges érdekeltsége az igazi nemzeti és személyi szuverenitás egy világszinttű fordulópontként, valamint véget vetni az adósrabszolgaságnak. Ezt a csoportot a Fény veszi körül, és szorgalmasan dolgozik azon, hogy birodalmatokat megtisztítsa, átlátható kormányzást, és egy új kincstári rendszert biztosítson. Ez a rendszer ösztönzi egy állandó jólét kiemelkedését, jövedelemadómentességet, melyet oly régóta pont az ilyen reformok ellen alkalmaznak. Valójában az emberiségnek fel kell készítenie magát az érkezésünkre. Ezt üdvözöljük, és tudjuk, hogy milyen mélységesen készek vagytok a teljes tudatosságba való visszatérésre.

Részben ez a növekvő tudatossági szint felelős azért a sok szövetségért, ami formálódik bolygó szerte. Az emberiség tudatára ébred, hogy a sok teendőinek egy másfajta tevékenységi módja valójában lehetséges. Ezért van nagy igény a kormányzati korrupció megszüntetésére, amit egy új pénznem újraindítással és egy nemesfém alapú pénzügyi rendszerrel kell összekötni. Ez a rendszer magas fokú átláthatóságot igényel ahhoz, hogy sikeres legyen. Tekintettel ezen paraméterekre, az új pénzügyi rendszer ösztönözni fogja a vagyon újra szétosztását, és egy olyan eszközt, mely átalakítja a szegénységet, a hontalanságot, és az igazságtalan adózást. Ez a hatalmas váltás minden ember számára megnyitja az utat a kormányzásban való részvételhez, és hogy segítsenek valóban képviselni magukat benne. A legösztönzőbb dolog ebben annak a globális álcázásnak a vége, ami meggátol minket attól, hogy egy értelmes elő-kapcsolatfelvételt tegyünk veletek. Láttuk, ahogy minden évtizedben világra jönnek olyan egyének, akik elfogadják azt a tényt, hogy nincsenek egyedül, és alig várják, hogy kapcsolatot létesítsenek velünk. Ez a tény az első kapcsolatfelvételt elkerülhetetlenné teszi.

Ennek fényében alakítottunk ki szövetségeket a titkos szent társaságaitokkal, és bemutattuk őket a mi hittestvéreinknek a Belső Földön. A Felemelkedett Mestereitek úgyszintén felkaroltak minket, és most tisztában vannak vele, hogy miképpen tudunk segíteni az emberiségnek a teljes tudatosságba való nagy ugrására történő felkészítésben. Ez a szövetség lehetővé teszi számunkra, hogy közösen tervezzünk meg egy tömeges első kapcsolatfelvételt veletek. Ez a váltás valójában az, amiért a sötétség behatása gyengül, és amiért egy nagy pánik ütötte fel magát közöttük. Ez a növekvő kétségbeesés az amiért a jelenlegi sötét valóságban időnkét úgy tűnik, hogy a sötétség szorosabbra veszi a gyeplőt. Ez csupán egy blöff, amit arra találtak ki, hogy elhomályosítsák a fény egyre közeledő győzelmét. Mi valójában tudjuk, hogy ti is érzékelitek ezt a győzelmet, és tisztában vagytok vele, hogy milyen közel is van ez! Cserébe mi megnöveltük nappali észlehetőségünket, és beiktattunk "véletlen" találkozásokat, melyekben sokakat arra bátorítunk, hogy informáljanak másokat is arról, amit mondunk nekik. Így a kapcsolattartói hálózat egyre növekszik, és előkészíti az utat a közelgő bejelentéseinkhez.

Ezek a bejelentések a világotok új kormányainak a hivatalos elismerését követően fognak megtörténni. Összekötőink és a hozzájuk társuló diplomáciai testületünk biztosít minket arról, hogy ez az aktuális dátum igen közel van. Sokan azok közül, akik ki lettek rá választva, hogy az új kormányzatotok átmeneti csapataivá váljanak, tisztába vannak azzal amit a Mennyország tesz. Ez a tudatosságban való váltás magával hozza azt a képességet, hogy elutasítsák azokat az alaphazugságokat és durva manipulációt, amit régóta favorizál a sötétség és annak kegyeltjei. Ez az új idő lesz az, amikor a ti nagy belső erőtök megnyilvánul, és ahol készek lesztek elfogadni az új valóságok széles skáláját. Ez az átalakulási eljárás lehetővé teszi számotokra, hogy világosan meglássátok, hogy a sötétség hogyan működött. A kritikus elem az ő aljas programozásuk felülírása, valamint újabb spirituális pályamódosításokat kell felvenni. Ezek lesznek az új eszmék kezdetei, amik lényegében felkészítenek benneteket a teljes tudatosságra. Arra is felkészít titeket, hogy elfogadjátok az új kötelességeket és új elképzeléseket felettébb gyönyörűséges világotok elsődleges gondviselőiként. Felkészítenek titeket Agarthával és a saját cetnemzetségetekkel való kölcsönhatásotokra is.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Több hírrel érkezünk arról, ami most folyik világotokon. Azok az ősi családok, akik már régóta felügyelnek egy hatalmas titkos arany, ezüst, és nemesfém raktárat, készek a következő szintre léptetni jóléteteket. Elintézték velünk, hogy bőségeteket kiosztási fázisba juttassuk. Kérésüknek megfelelően, olyan szükséges intézkedéseket hozunk létre, amikkel biztonságosan lehet ezt a jólétet egyre közelebb hozni hozzátok. Továbbá áldjuk azokat, akik egy sor kormányban segítenek minket a szükséges új kormányzati mandátumokban, amik ahhoz kellenek, hogy segítsenek nektek valóban megkapni az áldásokat. Ez a művelet egy hatalmas átmenetet előkészítve, lehetővé teszi ezeknek az áldásoknak a megnyilvánulását. Belső Földi társaink hasonlóképp készülnek egy eljárásra, ami lehetővé teszi, hogy ez a hatalmas átmenet olyan simán történjen, amennyire csak lehet. Ezek a dolgok a Mennyország isteni tervével összhangban juttatnak vissza titeket a teljes tudatosságba.

A sötét összeesküvés felfogja, hogy folyamatos ellenállása hiábavaló. Mindazonáltal, a félelmeik teremtik meg bennük, hogy ellenálljanak egészen az utolsó lehetséges pillanatig. Ezeket a félelmeket enyhítenie kell annak, amit a Mennyország most eltervezett. Először egy olyan valóságot kell formálni, ami csak egyetlen opciót tesz lehetővé számukra - a Fénynek való feltétel nélküli megadásukat. Ezek az elemek most érnek egy erősödéshez, ami letolja ezeket a dacolókat a hatalomról, és lehetővé válik ezen bolygó mérhetetlen gazdagságának egy komoly újra szétosztása. Ezek a politikák nem hagyják őket teljes mértékben szűkölködni. Valójában lehetővé teszik számukra annak lehetőségét, hogy egy nagy csoport részévé váljanak, mely az áldott emberiséget a teljes tudatosság felé viszi. Ebben az állapotban, egy új "életmód" jöhet létre, ami a bevezetője a Fénykamrákba és a teljes tudatosságba vezető utatoknak. Ezt a szent utat fogja mindenki követni. Mi ezt tesszük isteni kegyben és teljes örömben!

Ami világotokban történik, az egy szent változás ezen globális társadalom működésében. Olyan új elképzeléseknek és fogalmaknak vagytok kitéve, melyek csak azért lehetségesek, mert a Fény áldottan eljön, és megkezd egy utat mindannyiótok számára, hogy szabaddá váljatok. Itt az ideje, hogy engedjétek minden megtörténését az isteni kegyen belül, melyet a Teremtő adott nekünk. Ez az adomány lehetővé teszi mindenki számára, hogy elhagyja ezen birodalom karmikus inkarnációját, és szabadon lélegezzen. Az összes aggodalomnak, bűnbánatnak, és alaptalan félelmeknek mennie kell, és újra össze kell kapcsolódnunk egymással. Ez az isteni idő idézi elő a jólétet és olyan bámulatos eseményeket, amiknek meg kell történni. Álljatok mindig készen a gyógyulásra, és hogy megbocsássátok társaitok vétkeit. Mind edzésben lévő fizikai Angyalok vagytok. Mind arra készültök, hogy igazán a Szeretetről tanuljatok, és magatokhoz vegyétek teljességgel azt az isteni Fényt, mely napi szinten ebbe a valóságba özönlik. Tudjátok a szívetekben, hogy a csalódások az életetekben készülnek szertefoszlani. Egy új aranyút vár rátok!

Ma folytattuk híreinket arról, ami körülöttetek folyik. Egy új birodalom születik. Új módszerek kezdenek megnyilvánulni. Ebben ott vannak a siker, a jólét, és az öröm eszközei! Készüljetek fel, hogy meglátjátok ennek megnyilvánulását, és valóban átélitek azokat a csodákat, melyek megjelennek körülöttetek! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Vissza az előző oldalra2FCE1DAE-AB0B-43CD-84E0-03DF9C7FE42B.htmlshapeimage_3_link_0
  Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége
“ Elérkezik az idő az első kapcsolatfelvétel számára! Tudjátok a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország örök Készlete és Határtalan Bősége valóban a tiétek! Selamat Majon! Selamat Kasitaram! (Szíriusziul Örvendezz! és Legyetek Áldottak a Mennyei Szeretetben és Örömben!) ”  Galaktikus Föderáció


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló