Ki Aurelia Louise Jones?

Aurélia Louise Jones a 40-es évek elején Montreal-ban egy kanadai család gyermekeként született. Karrierének első felében nővérként tevékenykedett és mint felnőtt, Spirituális és Egészségügyi tanácsadóként dolgozott. Homeopátiával és természetgyógyászattal foglalkozott, több holisztikus módszer alkalmazásával. Holisztikus állatgondozó és tanácsadóként is tevékenykedett az egészséges táplálkozás és homeopatikus gyógymódok, valamint virágeszenciák és sok más természetes gyógymód alkalmazásával. 1989-ben az USA-ba került. 

A Fény Testvériségének és Melchizekek Rendjének keretein belül 1998-ban vezetői szerepet töltött be és sok idejét szánta rá a feladatra Aurelia spirituális tanítója a magasabb tudásnak ebben felemelkedési folyamatban. 

Amíg 1997-ig Montanában élt, megkapta Adama és a Shasta-hegyben létező Telosi Fény Lemúriai Tanács közvetlen vezettetését. Ez a küldetés vált élete fő feladatává. Egy évvel később, 1999 júniusában Aurélia a Shasta-hegyre költözött. 

Ő az alapítója és tulajdonosa az Mt. Shasta Light Publishing elnevezésű könyvkiadónak és a Lemurian Conection (Lemúriai Kapcsolat) című hírújságnak. Lady Quan Yin felemelkedett mester kérésére Aurelia, Angelo nevű macskáján keresztül közvetített egy megható üzenetet az állatvilágból, melyet az Angelo's Maessages for the World (Angelo Üzenetei a Világnak) című könyvében olvashatunk. Angelo a kedvenc macskája, aki máskor is inkarnálódott már vele és az állatvilág üzeneteit közvetíti arra vonatkozólag, hogy miként kezeljük az állatokat a bolygón. 

Aurelia három könyvet adott ki Telosról és a lemúriai tanításokról, amelyek jelenleg több nyelven érhetőek el. A könyvek számos országban bestsellerekké váltak. 

A könyvek címei: 

	•	Telos, Első kötet - Revelations of the New Lemuria (Új Lemúria Kinyilatkoztatásai) 

	•	Telos, Második kötet - Teachings for the Enlightenment of Humanity in Transformation (Tanítások a Felvilágosult Emberiségért az Átalakulási Folyamat Idején) 

	•	Telos, Harmadik kötet - Protocols of the Fifth Dimension (Az Ötödik Dimenzió Protokolljai) 

	•	Effects of Recreational Drugs on Spiritual Development (A Drogok következményei a Spirituális Fejlődésre) - egy 40 oldalas könyvecske, mely nagyon tömören szemlélteti a szenvedélyek illúziójának következményeit, különösen a drogkultúrát illetően.

Ezek a könyvek jelenleg nagyon fontos kellékei a jövő megértésének arról, hogy igazán mit jelent az élet itt a Föld felszínén és, hogyan tudjuk megváltoztatni a valóságunkat egy jobb világ érdekében. 

Aurelia Louise küldetése részeként Adamát, a Telosi lemúriai város Főpapjának, valamint a Fény többi spirituális mesterének üzeneteit közvetítette. Nyaranta, egy vagy két alakalommal tartott lemúriai szertartásokat a Shasta-hegy körzetében. Ezen kívül segített az utazásban is az érdeklődőknek. Előadásokat tartott a világ különböző országaiban. 2003-ban körbeutazta Európa országainak egy részét. Emberek ezrei előtt tartott beszédet Franciaországban, Belgiumban és Svájcban. Járt a francia polinéz szigeteken is. Rendszeres konferenciákat és előadásokat tartott Quebec államban.

Aurelia Louise Jones, a weboldalán közzétett hivatalos közlemény szerint, 2009. Július 12-én 11 óra 9 perckor, több hónapos betegség után elhagyta a felszíni síkot és csatlakozott telosi családjához.  A közlemény szerint, véghezvitte küldetésének azt a részét, amiért ide inkarnálódott, és Adamával, valamint lemúriai családjával együtt folytatja tovább munkáját. Távozása előtt, elmondta munkatársának Victoria Lee-nek, hogy elkötelezte magát Lemúria gyermekeinek, és a fátyol túloldalán fogja folytatni munkáját, ahogyan arról Adama tájékoztatta.

A könyveket továbbra is Aurelia Louise Jones kiadójának, a Mount Shasta Publishing oldalán felsorolt nyelveken lehet megrendelni: http://www.mslpublishing.com
Vissza az előző oldalrahttp://www.mslpublishing.comAGHARTA%20-%20Telos.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1
  A Lemúriai Kapcsolat
“ Mindig emlékezzetek, hogy a Szeretet a kulcs kedveseim. A Szeretet tár ki minden ajtót Önmagatokhoz, és a Szeretet megtestesülésén keresztül juthattok a legmagasabb szintre, a határtalan szellemi szabadságba. A Szeretetből jöttél, és most visszatérsz oda. Adama vagyok, a lemúriai fivéred, és a túloldalon várlak téged. ”  Adama, Telos főpapja


1119 BUDAPEST, ETELE ÚT 32/C. 
H-P: 9-17 óráig SZ: 9-12 óráighttp://www.gyogynoveny-bio.hu/http://www.gyogynoveny-bio.hu/
Élő Víz
Kóstoló Skandináv Élő Víz-Rendszerek HARMÓNIÁBAN A TERMÉSZETTEL ? ?